Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu recunoștință  pentru cei doi ani de activitate și pentru că ne dorim constant să evoluăm și să vă oferim servicii de înaltă calitate, AleSim Interactiv își continuă povestea sub numele de Centrul Psiho-Logos. Acum oferim o gamă largă de servicii, precum evaluare psihologică si psihopedagogică, terapie recuperatorie pentru copii cu cerințe educative speciale, terapie logopedică pentru copii si adulți cu tulburări neurologice, consiliere individuală, consiliere parentală, dezvoltare personală pentru copii, adolescenți și adulți, activități remediale, precum și ateliere recreative de grup.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm pe data de 10 iunie la Ziua Porților Deschise, care se va desfășura după următorul program:

8:15-10:00 Împărtășirea actualilor beneficiari si sfințirea centrului;

10:30-15:00 Deschidem porțile centrului, iar copiii care ne vizitează vor primi baloane, înghețata și pot fi pictați pe față după propriile preferințe.

Zâmbetul tău este recompensa noastră, după cum spune sloganul centrului, așa că ne bucuram că avem oportunitatea de a interacționa cu oamenii interesați de sănătatea mentala la Ziua Porților Deschise!

Adresa Centrului Psiho-Logos este următoarea: Municipiul Fălticeni, str. Obor Nr. 12.

AleSim Interactiv își continuă povestea sub numele de Centrul Psiho-Logos Fălticeni și își extinde serviciile în beneficiul comunității, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava