Alevia, compania românească specializată în producția de suplimente alimentare, ceaiuri, creme și gustări sănătoase, lansează campania „Gânduri de bine”, prin care se alătură luptei împotriva Covid-19 și demersurilor de sprijinire a cadrelor medicale. Ca parte din campanie, Alevia donează 600 de cutii cu suplimente în valoare de 1.000 de euro către medicii Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Astfel, Alevia se alătură Asociației ZI de BINE în îndeplinirea obiectivului acesteia de a crea un #scutpentruspitale.

În total, prin această campanie Alevia donează 6.000 de cutii cu suplimente ce vor ajunge la medici din zece spitale din orașele: București, Suceava, Fălticeni, Piatra Neamț, Târgoviște, Târgu Mureș, Brașov, Deva, Arad, Baia Mare. Valoarea totală a donației este de 10.000 de euro. Fiecare din cele zece spitale va primi câte 500 de cutii cu vitamina C și 100 de cutii cu suplimentul Calciu, Magneziu+Vitamina D.

Totodată, Alevia a lansat pe pagina de Facebook.com/AleviaRomania/ o invitație prin care îi roagă pe români să trimită un gând de bine medicilor care sunt în linia întâi de luptă împotriva virusului. Toate mesajele vor fi colectate și trimise la spitale pentru a fi citite de către medici.

„Cu siguranță grija, spiritul de întrajutorare, responsabilitatea și implicarea în comunitate sunt cel mai bine reprezentate în această perioadă. Una cu multe încercări pentru cadrele medicale, care sunt expuse la eforturi psihice și fizice de neimaginat. Ne gândim la medicii noștri și la cum putem veni cel mai bine în sprijinul lor cu produsele noastre, astfel încât să se simtă protejați. Mai mult decât atât, credem în puterea gândurilor bune, de aceea odată cu suplimentele alimentare, vor ajunge la medici și mesajele strânse pe pagina de Facebook Alevia în campania «Gânduri de bine». Ne-am bucurat să vedem că mulți români au dat curs invitației noastre de a transmite un mesaj de încurajare, de apreciere sau de susținere pentru cadrele medicale din țară”, spune Dr. Florin Mitocaru, Director General Alevia.

Vitamina C este unul dintre principalii aliați ai organismului pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, ce contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Totodată, combinația de calciu, magneziu și vitamina D este recomandată ca adjuvant în insomnie, depresie, stres, stări de anxietate și nervozitate, migrene, oboseală.

*****

Despre Alevia

Alevia (www.alevia.com.ro) este o companie românească înființată în 1994, specializată în producția de suplimente alimentare, ceaiuri, creme și gustări sănătoase. Compania, în care lucrează 180 de angajați, produce 120 de tipuri de suplimente nutritive, 50 de sortimente de ceaiuri, 23 de creme, 18 siropuri și peste 25 de sortimente de semințe și fructe uscate. Acestea sunt disponibile în peste 4.000 de farmacii și magazine naturiste, cât și în retailul modern din România. Toate produsele Alevia sunt înregistrate, aprobate și avizate de S.N.P.M.A.P.S., parte din Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) București și Ministerul Sănătății. Producția se desfășoară în concordanță cu toate cerințele legii pentru fiecare tip de produs. Alevia are implementat sistemul ISO 9001:2008 de la Lloyd’s Register, din Marea Britanie, unul dintre liderii internaționali în domeniul certificării calității.

Despre Asociația ZI de BINE

Asociația Zi de Bine (https://zidebine.ro/), curator de cauze sociale, are scopul de a sprijini oameni aflați în situații vulnerabile, creând notorietate în jurul unor cauze ignorate. Într-un an sunt susținute 12 ONG-uri cu 12 cauze, câte una în fiecare lună. Fiecare cauză se implementează cu ajutorul unui ONG partener în maximum 30 de zile, apelând la sărbătoriții lunii pentru donații.

În timpul pandemiei de coronavirus, Asociația ZI de BINE a decis să își concentreze toate eforturile pentru a construi un #ScutPentruSpitale. Conform crezului său, a ales să sprijine spitale din orașe mici, ajutând astfel comunitățile cărora le este mai dificil să strângă fonduri. Până în prezent, au fost strânși 650.000 de euro care au ajuns în produse la 40 de spitale. Mai mult decât atât, Asociația ZI de BINE împreună cu Auchan și Leroy Merlin, cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), construiesc prima unitate de suport medical din București-Ilfov pentru pacienții diagnosticați cu Covid-19.

Donații se pot face prin SMS cu textul SUS la 8862 (mesaj în valoare de 4 euro); prin transfer bancar; prin PayPal; prin PAGO; prin contract de sponsorizare.

Puterea unui gând de bine

Noi spunem că e atât de mare încât poate fi cea mai mare forță din univers.

Știm că este o perioadă cu multe încercări, îndeosebi pentru dumneavoastră, în care prioritățile s-au schimbat total. Iar prioritatea noastră, a celorlalți, este acum să avem grijă de noi și de medicii noștri. Nu am știut cum să facem acest lucru mai bine decât oferindu-vă o parte din produsele noastre, ce folosesc puterea naturii în sprijinul oamenilor și a sănătății lor.

Și pentru că suntem atât de convinși de puterea gândurilor de bine, vă invităm să citiți o parte din mesajele cu care românii au răspuns invitației noastre de vă trimite un gând bun, știind că acestea vor ajunge la dumneavoastră. Este modalitatea prin care noi dorim să vă transmitem în continuare forță, determinare și motivație de a trece cu bine împreună peste aceste încercări!

————–

„Doar împreună putem schimba povestea în una despre empatie, dragoste și respect. Așa cum voi sunteți acolo pentru noi în fiecare zi, neobosiți și neînfricați, să știți că și noi suntem aici pentru voi. Mulțumim pentru dăruire și implicare.”

„Știm că și voi aveți copii, parteneri, părinți și bunici pe care acum îi lăsați singuri pentru noi. Știm că aveți sufletele rupte în două pentru noi. Știm că atunci când simțiți că nu mai puteți, trebuie să mai puteți un pic. Mulțumim. Sunteți îngerii noștri păzitori!”

„Sunt mici diferențe între oameni, dar micile diferențe fac minuni. Astăzi, voi faceți diferența. Toți ceilalți vă aplaudăm și vă susținem cu câte un gând bun.”

“Să vă amintiți că suntem aici, împreună, mereu cu gândul la voi și la cum putem să vă sprijinim mai bine. Vă mulțumim pentru că ne faceți să credem din nou în eroi!”

„Fiți puternici și vom fi și noi. Fiecare atingere de mână sau îmbrățișare pe care le vom putea avea la un moment dat, vor fi datorită vouă.”

„Vă mulțumim pentru efortul și curajul de care dați dovadă! Noi vă ajutăm și #stamacasa. Împreună putem să ne facem bine.”

„Sunteți niște eroi! Vă mulțumim pentru curajul de care dați dovadă! Multă sănătate și putere!”

„De săptămâni întregi, gândurile noastre se îndreaptă către voi, cei din linia întâi. Sperăm să simțiți cât sunt de puternice și de sincere și să vă ofere tăria atunci când simțiți că nu mai puteți. Vă mulțumim!”

„Vă susținem și ne rugăm pentru voi, cei din Linia1! Vă mulțumim pentru curajul de care dați dovadă ! Doamne ajută! Totul va fi bine! ❤️ 🙏”

„Respect! Ne rugăm zilnic pentru voi și familiile voastre!”

„Să vă dea Dumnezeu sănătate și putere pentru tot ce faceți, respect!! Ne rugăm pentru voi și familiile voastre!!!🤗🤗”

„Vă mulțumim pentru sacrificiul făcut, pentru aproapele! RESPECT.”

„Doamne ajută! Să vă dea Dumnezeu putere de muncă, înțelepciune și sănătate!”

„Putere, curaj, tenacitate! Avem încredere în voi! Suntem alături de voi!”

„Să fiți sănătoși! Vor veni și vremuri mai bune!”

„Doamne ajută! Curaj și putere!”

„Domnul să fie cu voi toți ! 🙏”

„Respect, curaj și Doamne ajută!!”

„Multă sănătate, putere de muncă și gândurile noastre bune să fie alături de dumneavoastră.”

„Să fiți sănătoși! Respect”

„Dumnezeu să vă ajute!!”

„🤗🥰”

“Sa fiți sănătoși și cu putere de muncă. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, cei bolnavi, vă mulțumim din suflet.”

“Să aveți grijă de voi! Multă sănătate și putere! Noi stăm cuminți acasă și suntem cu sufletul alături de voi!!!🙋‍♀️❤”

“Prima impresie pleacă din camera de gardă … și primele mulțumiri. Să vă dea Dumnezeu multă, multă sănătate, tuturor.”

“Doamne ajută, cu respect pentru dumnevoastră. Mulțumim, o zi binecuvântată de Bunul Dumnezeu la totă lumea.”

“Multă sănătate și putere sș lupte cu acest virus. Sărbători luminate!”

“Se apropie sărbătorile Pascale și este normal ca orice om să fie mai bun. Și suntem datori să urăm multa sănătate și putere la toate cadrele medicale, mai ales pentru cei din liniea întâi; să aveți un Paște fericit, cu voia lui Dumnezeu. Vă apreciez și vă respect.”

“Sunteți îngerii noștri pazitori! Sunteți trimișii Domnului nostrum pe pământ!!! Dumnezeu să vă dea putere și multă sănătate, iar familiilor voastre răbdare, înțelepciune și mândrie!!!”

“Vă doresc tuturor sănătate!”

“Doamne, ai milă de toate cadrele medicale și fii tu medicul pentru omenire și pentru medicii bolnavi.”

“Putere, sănătate, să aveti grijă de voi să puteti să aveti grijă de noi si de cei dragi vouă! Vă apreciez dintotdeauna, nu doar acum, acum doar mai mult ca oricând!🙏❤🤗”

“Dumnezeu să le dea putere de muncă și să-i ferească de rău. Respect!!!”

“Dumnezeu să fie cu voi în această misiune deosebită! Aveți o menire special, de a salva oameni! Vă dorim sănătate și putere de muncă! Dumnezeu să vă binecuvânteze, salvatorii noștri!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava