MOPAN Suceava

“Împăcarea costă, nu glumă!” ne pot spune, cu mâna pe inimă, Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu, Ilie Năstase, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, dar şi Leo de la Strehaia, care era topit după fotomodelul Loredana Chivu. De dragul lor, cei trei bărbaţi şi-au golit cardurile, notează click.ro.

După cearta cu scântei, de acum două săptămâni, Bianca Drăguşanu (37 de ani) şi Alex Bodi au sărbătorit împăcarea, zilele trecute, în Hong Kong, tocmai în China, oraş situat la o distanţă de 8. 146 de km de Bucureşti. Un zbor la clasa business, operat de compania aeriană cu care Bianca Drăguşanu a plecat spre Hong Kong, oferă una dintre cele mai luxoase călătorii comerciale posibile, cu locuri spaţioase şi dotări şi servicii de lux, inclusiv televizoare, potrivit sursei citate. Toate locurile au minibar, porturi USB, precum şi geamuri cu ”perdele” controlate electic. Luminozitatea în cabină se schimbă în funcţie de etapele zborului, la îmbarcare fiind roşu pal. Un adevărat spectacol pentru care omul de afaceri a plătit 4.000 de euro pentru biletele de avion dus-întors, plus alţi 4.000 de euro pe cazarea la un hotel de fiţe.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alex-bodi-cheltuit-sume-astronomice-pentru-o-recuceri-pe-bianca-dragusanu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava