MOPAN Suceava

Alex Bodi a fost invitatul lui Denise Rifai, în emisiunea difuzată duminică, la Kanal D, și a avut ocazia să spună și versiunea lui legat de episodul violent cu fost soție, Bianca Drăgușanu.

Alexandru Nicolae Bodi, în vârstă de 38 de ani, a intrat în atenția publicului larg în urmă cu patru ani, atunci când a devenit iubitul Biancăi Drăgușanu, iar de atunci afaceristul a fost o prezență constantă în presa mondenă. Căsătorit de două ori și tată a două fetițe, acesta a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, prin modul de viață extravagant sau relația tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu. În prezent, acesta se află sub control judiciar în urma acuzațiilor DIICOT că face parte dintr-o rețea internațională infracțională, notează click.ro.

“De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”, a fost una dintre întrebările pe care i le-a adresat Denise Rifai. „În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum să o menajez. Când tu, ca femeie, nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește”, a spus Alex Bodi, potrivit Wowbiz.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alex-bodi-despre-bataile-pe-care-i-le-aplicat-biancai-dragusanu-nu-am-batut-o-din

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava