Concert pascal
MOPAN Suceava

Aflat în arest la domiciliu, Alex Bodi nu a mai rezistat și a ieșit la contraatac în războiul cu fosta soție, Bianca Drăgușanu. Blonda a făcut publice, zilele trecute, o serie de imagini șocante, în care apare desfigurată în urma bătăilor încasate de la Alex Bodi. Omul de afaceri susține însă că fosta soție, care i-a făcut și dosar penal pentru violențe și agresiuni repetate, ar vrea doar să se răzbune pe el într-o perioadă în care are probleme cu legea, potrivit click.ro.

“Este vorba de o răzbunare, combinată cu o diversiune. A publicat pozele astea ca să-mi facă mie rău. Dar de ce te trezești să mă ataci acum după patru luni? Ea știe că o doamnă jurnalistă i-a confirmat că nu eu am dat poza. Eu vreau să uit acest război cu ea. Nu am nici o intenție să-i fac rău, plus că nu mă mai interesează persoana ei”, a declarat Alex Bodi, într-un interviu acordat din arestul la domiciu, pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars, conform sursei citate.

Omul de afaceri a recunoscut o parte din bătăile aplicate fostei soții, care însă apoi accepta să fie împăcată cu vacanțe și cadouri de lux, acuzând-o pe aceasta de bipolaritate psihică în relațiile cu bărbații.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alex-bodi-despre-pozele-cu-bianca-mutilata-bataie-am-video-cu-ea-anumite-ipostaze

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava