MOPAN Suceava

Alex i-a scris deja lui Mos Craciun – isi doreste o inima noua

Deci , sa o iau cu inceputul . Dupa operatia din Germania care a decurs  foarte greu, a durat 22 de ore si a stat cateva zile in coma . Cei din Berlin au spus ca ALEX nu va mai face fata la o alta operatie si ca parerea lor ar fi ca ii trebuie transplant.

Ei se gandeau la un transplant undeva pe la 14 ani, insa ne-au spus sa nu ne mai punem sperante in ei pentru ca ei nu-l vor mai opera, iar acolo nu se fac transplanturi. Acum, cand am fost la Bucuresti, d-nul dr Nicolescu si d-na dr Filip niste oameni deosebiti, doar cand deschid gura si-ti vorbesc parca te si incurajeaza, au spus ca Alex va avea din nou nevoie de operatie si asta cat de curand. Problema este ca trebuie sa caute clinica unde sa il opereze. O alta mare, mare problema spun medicii ar fi si faptul ca are presiunea pulmonara foarte mare si de aceea toate problemele lui sunt grave la fiecare operatie. Ai sa vezi acolo(in documentele medicale) ca a facut si amnezie totala Alex e un luptator el abia asteapta sa fie operat.

Eu locuiesc cu chirie am 4 rate la banci la care am ramas restanta luna trecuta si mi-a venit executare silita acasa. Din  cate am vazut la ceilalti parinti care au plecat in afara iti trebiue si tie ca parinte ceva bani de drum cazare nu? Ori eu nu am de unde, pe langa indemnizatie ma mai duc si eu cu ziua pe unde pot cat e vreme buna dar pe iarna…

Si stau tot timpul cu grija sa nu i se faca rau. De cateori aud salvarea tresar daca nu sunt acasa si ma gandesc sa nu fie alex. Anul trecut de la scoala l-a luat salvarea si mi-a ramas intiparita alarma in minte. Nu iti poti inchipui ce soc am avut stiind ca nu i-a fost rau niciodata ana atunci, sa aud ca il ia salvarea. Medicii spun ca la fiecare operatie sansele scad cu 10 la suta. Cei din Berlin nu ne dadeau nici 1 la suta, ce sa mai zic ? Cand si-a revenit dupa atatea zile, doctorii au zis ca e un miracol si ii pupau mana. Nu le venea sa creada. A stat cu sternul desfacut cateva zile, 3 parca, in reanimare si au mai intervenit si acolo operandu-l pe terapie de data aia chiar am crezut chiar ca il pierd. Anul trecut de Craciun era in spital.

Anul acesta sper sa fie bine si sa fim impreuna. Nu vreau sa ma gandesc ca e ultimul Craciun cu el. Sunt constienta de sansele mici care sunt si mi-e tare frica.
Deja i-a scris Mosului ca pe langa fructe si un telefon, vrea o inima noua ca sa nu mai trebuiasca operat niciodata.
Donatiile se pot face in contul mamei:
Leuca Maria Felicia : RO27CEC001946234827511 – cont deschis la CEC Saveni

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava