Alex Rodriguez crede că Jennifer Lopez are „superputeri”.

Fostul jucător de baseball, în vârstă de 43 de ani, s-a logodit cu Jennifer luna trecută. Despre ea a spus, într-un interviu penru The New York Times, potrivit contactmusic.com: „Nu am mai întâlnit o persoană atât de sinceră și corectă. Este atât de normală și de originală. A fost ciudat să descopăr că o persoană cu o asemenea greutate este atât de normală, că este o mamă atât de minunată, că este un partener de viață minuat, că este un prieten minunat. Cum poți fi așa, iar apoi să cânți în fața a 80,000 de persoane? Dar asta este superputerea ei.”

După câteva relații și trei mariaje eșuate, Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, s-a logodit cu Alex Rodriguez luna trecută. Sportivul a cerut-o în căsătorie pe artistă cu un inel de 1 milion de dolari, în timpul unei escapde romantice în Bahamas.

J.Lo și A.Rod sunt împreună de doi ani. Fiecare dintre ei are câte doi copii din mariaje anterioare. Jennifer este mama gemenilor Max și Emme (11 ani), rezultatul căsniciei cu Marc Anthony. Comentatorul sportiv se poate lăuda și el cu cele două fete ale sale, Ella (10 ani) și Natasha ( 4 ani). Alex a fost căsătorit între 2002 și 2008 cu Cynthia Scurtis.

Acesta va fi pentru Jennifer al patrulea mariaj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava