• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Alex Velea nu mai face parte, din 2019, din proiectul „Acces Direct”, de la Antena 1. Tot mai multe voci spun că solistul ar putea participa la un nou reality-show, de ce nu, chiar la Exatlon, acolo unde deja primul nume anunţat este „fiul lui adoptiv”, Mario Fresh, potrivit click.ro.

În decembrie Alex Velea a făcut pentru Click! o declaraţie incendiară, care acum capătă sens.

„Pentru 2019 îmi doresc ca eu şi băieţii mei de la Golden Boy Society să funcţionăm cel puţin la fel de bine ca şi anul 2018. Ne simţim binecuvântaţi eu, Mario Fresh, Lino Golden şi Rashid, că am avut mare succes. Cât despre o plecare la un reality-show, e prematur să spun. Nu-mi permite viaţa mea să plec peste hotare. Dar nu se ştie niciodată”, a povestit Alex Velea la sfârşitul anului trecut, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alex-velea-plecat-de-la-acces-direct-pentru-exatlon-2019

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava