• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Antonia nu mai poate de fericire că, în sfârşit, poate petrece Crăciunul alături de fiica ei, Maya, de iubitul ei, Alex Velea, dar şi de fiul lor, Dominic. Visul ei a devenit realitate cu ajutorul fostului ei socru, Ciro Castellano, care a invitat-o în Italia, acolo unde locuieşte fetiţa solistei, informează click.ro.

”Da, e adevărat, eu i-am invitat, iar ei au şi venit. Sunt toţi în Italia, au ajuns miercuri şi am înţeles că vor mai sta”, a declarat Ciro Castellano, pentru Click! Nici Vincenzo (28 de ani), încă soţul Antoniei, căci procesul de divorţ nu s-a încheiat, nu s-a împotrivit. Şi-a văzut liniştit de afaceri şi le-a lăsat cale liberă celor patru, ca să se poată bucura în tihnă de această întâlnire emoţionantă.

Cu acest prilej, micuţa Maya şi-a putut vedea pentru prima oară frăţiorul, pe care îl ştia doar din fotografii.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/alex-velea-face-craciunul-cu-fostii-socri-ai-antoniei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava