MOPAN Suceava

Competiția Survivor a ajuns la final, iar câștigătorul concursului care a testat limitele concurenților este Zannidache, protejatul lui Alex Velea. Artistul a transmis un mesaj controversat la scurt timp după ce a fost anunțat marele învingător.

Alex Velea este mândru de reușita prietenului său și a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram prin care a răspuns celor care l-au critcat de-a lungul timpului pe concurent. El s-a adresat celor care pretind că au fost alături de Zanni de la bun început și i-a acuzat, indirect, de falsitate.  „Este «amuzant» cum unii oameni ne mulțumesc mie și Antoniei că îl susținem pe Zanni. Fără să fiu prea posesiv, noi vă mulțumim vouă fiindcă voi ați apărut acum în ultimele luni. Noi suntem lângă Zannidache din «ziua 1». Unii chiar nu l-ați «halit» la început, unii sunteți «fani» că e cool mai ales în postura de acum. Așa că hai să nu ne mai comparăm sentimentele. Merci. Vă mulțumesc că îl susțineți pe Zannidache”, a scris Alex Velea pe Instagram, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alex-velea-mesaj-acid-adresat-fanilor-lui-zannidache-hai-sa-nu-ne-mai-comparam

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava