Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu există cale de împăcare între Cătălin Măruță și Alex Velea. Acesta din urmă nu numai că nu i-a acceptat scuzele prezentatorului PRO TV, dar i-a transmis o replică tăioasă, prin intermediul rețelelor sociale, potrivit click.ro: „Totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani”.

„Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre «scuzele» astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați. În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu «prietenul» tău, eram atacat din toate părțile”, a scris Alex Velea într-un InstaStory, pe care l-a distribuit și Antonia, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alex-velea-raspuns-dur-nea-maruta-hai-sa-ti-zic-si-parerea-mea-despre-scuzele-astea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava