Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandra a încheiat un contract de asistență juridică cu avocații din cadrul Zamfirescu, Racoti & Partners (ZRP) pentru a o reprezenta în dosarul penal îndreptat împotriva fostului său impresar.
Casa de avocatură a susținut, în presă, că artista nu ar fi achitat în întregime onorariul datorat. În realitate, Alexandra Stan nu a fost de acord cu suma stabilită ca onorariu, cu atât mai mult cu cât aceasta fusese comunicată doar cu o zi înainte de procesul cântăreței. Astfel a început executarea silită în două dosare de executare deschise la BEJ Cojocaru Bogdan.
Alexandra Stan a făcut contestație la executare și a câștigat în mod definitiv. Mai mult, s-a dispus și întoarcerea executării; prin urmare, ZRP trebuie să restituie artistei sumele de bani nelegal executate în Dosarul executare nr. 582/2017.
Cu toate că nu își dorește să atragă atenția asupra ei prin viața personală, cântăreața luptă pentru dreptate și nu acceptă să fie acuzată de nerespectarea unor angajamente nediscutate.
Ținând cont că s-a făcut dreptate, Alexandra Stan se poate întoarce liniștită în studio unde lucrează deja la noi piese pe care le va lansa în curând pentru fanii ei internaționali.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava