Concert pascal
MOPAN Suceava

Nici două anotimpuri nu a durat căsnicia Alexandrei Stan. După o serie de zvonuri și de indicii, solista a confirmat, în sfârșit, despărțirea de Emanuel Necatu, potrivit click.ro.

Vineri, 29 octombrie, Alexandra Stan (32 de ani) a fost invită la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, unde a vorbit despre noua ei piesă, intitulată „Tokio”. Alexandra Stan a lăsat la iveală și mai multe detalii despre viața amoroasă, în special după speculațiile de divorț.

La întrebarea lui Dani despre cum e ca femeie măritată, Alexandra a aruncat bomba: “Păi nu mai sunt măritată. Am divorțat. N-ai văzut?”. “Când? Când ai avut timp?”, a întrebat Dani, contrariat. “Știu, na…S-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast forward, așa ca japonezii”, a completat Alexandra. „Ja no stoi mas casada, soi divorciada. (n.r. – nu mai sunt căsătorită, sunt divorțată), a punctat Alexandra, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alexandra-stan-dat-cartile-pe-fata-nu-mai-sunt-maritata-am-divortat-ce-spune-despre

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava