MOPAN Suceava

Unde dai şi unde crapă. Alexandra Stan, interpreta hit-ului „Mr. Saxobeat”, s-a mutat de câteva luni în Los Angeles, pentru a-şi relansa cariera şi peste Ocean. Succesul a venit însă din Japonia, românca fiind în centrul atenţiei, pe covorul roşu, la Tokyo International Film Festival, potrivit click.ro.

Pe 29 octombrie, solista a păşit pe covorul roşu la Tokyo International Film Festival (TIFF), Japonia, când a avut loc premiera peliculei “Miko Girl”, regizată de Gu Suyeon. Ce legătură are Alexandra cu filmul? Ei bine, cea mai nouă piesă a ei, “Favorite Game”, este coloana sonoră a peliculei amintite. Imediat după premiera din cadrul festivalului, Alexandra Stan a filmat şi videoclipul melodiei, care va avea cadre cu personajele principale din “Miko Girl”. “Simt că am făcut un prim pas în cinematografie prin muzică. Sunt fascinată de lumea asta, e un alt mod de a-ţi transmite ideile, creativitatea şi, în cazul meu, de a face ceva inedit.”, a spus solista, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fugit-america-sa-faca-muzica-dar-dat-lovitura-japonia-cu-un-film

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava