Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandra Stan și-a deschis sufletul în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar, intrând la un moment dat în câteva subiecte delicate, pe care a mărturisit că nu le-a mai dezvăluit în mod public până la momentul respectiv, notează click.ro.

Artista a vorbit, printre altele, și despre relațiile sale amoroase pe care le-a avut, de-a lungul timpului, catalogându-le pe majoritatea drept „toxice”. Amintim că una dintre ele s-a terminat chiar cu violență domestică, în urmă cu câțiva ani, după ce iubitul ei de atunci, care îi era și impresar, Marcel Prodan, a agresat-o fizic pe solistă. Alexandra Stan a dezvăluit că în perioada în care se afla în relația cu Marcel Prodan s-a gândit să se sinucidă, încercând chiar de două ori să pună și în practică acest gând, după ce s-a confruntat cu depresia. Cel care a salvat-o de la moarte a fost tatăl ei, care s-a prins rapid de situație și a sfătuit-o să verse, după ce luase mai multe pastile, potrivit sursei citate. „Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel.”, a povestit Alexandra Stan.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alexandra-stan-despre-relatiile-toxice-de-ce-a-636240.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava