Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandra Stan a fost weekend-ul trecut special guest la evenimentul de aniversare al celui mai mare post muzical din Rusia – Europa Plus TV.

Cu hituri difuzate in intreaga lume, nu e de mirare faptul ca Alexandra Stan a fost prima alegere a organizatorilor evenimentului aniversar “Europa Plus TV – 5 ani de emisie” din Rusia.

Postul muzical de televiziune Europa Plus a aniversat cu fast cei 5 ani de emisie, weekendul trecut, cu o serie de concerte sustinute la grandioasa locatie “Izvestia Hall”, Moscova, unde Alexandra Stan a fost special guest, dar si singurul artist international prezent la eveniment.

Chiar daca are acces la tinute vestimentare ale unor designeri celebri, Alexandra Stan este renumita pentru faptul ca alege mereu haine semnate de designeri romani, imbracand astfel la evenimentul din Rusia doua outfit-uri, cel de pe covorul rosu fiind semnat de Arsene Lucian Alexandru, iar cel de pe scena, de Ioana Ciolacu.

Cum Alexandra Stan a inceput primavara cu o promovare intensa in Japonia a noului album “Alesta”, frumoasa cantareata continua sa duca mesajul ei optimist in intreaga lume prin concertele sustinute in diferite tari. Pe 22 aprilie, artista va ajunge si la fanii ei din Egipt, unde va canta la festivalul “Back to life”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava