MOPAN Suceava

Anul 2018 a început  în forță pentru Alexandra Stan, care a lucrat intens în studio, finalizând cel de-al patrulea album, iar acum lansează single-ul “MAMI”.

Numele noii piese dă și titlul albumului omonim, care va fi lansat în curând în Japonia, urmând ca mai apoi să apară și internațional.

În noul videoclip, Alexandra Stan reprezintă femeia latină, iubitoare și senzuală, surprinsă în bucătărie în timp ce gătește, iar mintea îi zboară la “papi”, care o face să viseze cu ochii deschiși.

Cu toate că videoclipul piesei a fost filmat în România, sub regia lui Bogdan Păun și a directorului de fotografie Alexandru Mureșan, inspirația acestuia a fost una mexicană, cu multă culoare, mișcări senzuale și o atmosferă latino. Iar pentru styling, artista a lucrat cu Ovidiu Buta.

Link video: https://youtu.be/1fz1C6milR4

Și cum nimic nu este întâmplător, astăzi, în ziua lansării videoclipului, Alexandra Stan se află în vacanță în Puerto Escondido, Mexic, simțind și trăind starea videoclipului chiar în țara de unde a și venit inspirația, după cum spune: “Ideea clipului ne-a venit gândindu-ne la Mexic și uite că acum în ziua lansării mă aflu chiar în locul cu pricina, unde mă bucur de soare, briza oceanului și de mâncarea delicioasă, în special tacos. Sunt “Mami”, sunt iubitoare, mă simt mama tuturor băieților în căutare de atenție și dragoste, mă simt împlinită și fericită cu feminitatea mea”.

Pentru piesa “MAMI”, artista a lucrat cu producători din Los Angeles, precum Simon Says, iar muzica și versurile sunt compuse de Alexandra Stan împreună cu Katie DiCicco.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava