MOPAN Suceava

După multe hituri de succes în limba engleză, franceză şi română, a venit timpul ca Alexandra Stan să lanseze primul single cântat în totalitate în spaniolă – “Siempre tu”.

Piesa este o colaborare cu Axel Muniz, artistul mexican care şi-a dorit foarte mult să cânte cu Alexandra Stan, care a acceptat propunerea, după cum spune: “Am fost contactată prin producătorul Gabriel Huiban, care se cunoaşte cu Axel Muniz, mi-au arătat piesa şi am zis “da”, chiar îmi doream să am un single şi în spaniolă. Eu susţin artiştii fresh şi chiar mă bucur că vocile noastre s-au potrivit perfect în ‘Siempre tu’”.

Cum cei doi cântăreţi se află în colţuri diferite ale lumii, videoclipul a fost filmat în Barcelona cu artista româncă şi în Mexic cu Axel Muniz sub regia lui Manuel Escalante, punând în scenă manifestarea dragostei într-un mod virtual.

“Siempre Tu”, compusă de Axel Muniz şi de doi producători din Los Angeles, şi-a făcut deja loc în topurile din America Latină, iar acum, prin lansarea videoclipului, Alexandra Stan îşi anunţă fanii din întreaga lume de noul ei single în spaniolă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava