MOPAN Suceava

Pe langa faptul ca single-ul „Miami” pe care il canta alaturi de    se afla pe primul loc in topul Media Forest din Romania si in top 10 Billboard Dance Chart, Alexandra Stan a fost premiata pentru cariera de succes la evenimentul BIAF (Beirut International Awards Festivals) de weekend-ul trecut din Liban.

Personalitati din tarile arabe, artisti internationali, printre care ii amintim pe Alexandra Stan si Faydee, dar si actorii turci Halit Ergenc si Berguzar Korel din Suleyman Magnificul si 1001 de nopti, plus jurnalista Rula Jebreal au participat si au fost premiati la evenimentul care a sarbatorit muzica, serviciile umanitare, cultura si arta in general.

Alexandra Stan a deschis evenimentul printr-un concert, urmand ca mai apoi sa urce pe scena pentru a-i fi inmanat premiul pentru cariera internationala de succes.

Evenimentul a fost sustinut de catre prim ministrul Libanului, Saad Hariri, care a inmanat in cadrul festivitatii 40 de burse scolare.

Dupa participarea la BIAF, Alexandra Stan se pregateste sa urce joi, 5 iulie, pe scena festivalului Neversea, unde canta imnul alaturi de Manuel Riva.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava