Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, i-a luat pe toți cunoscuții și admiratorii prin surprindere cu ultima sa decizie: s-a căsătorit în mare secret cu bărbatul misterios alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a acordat un interviu publicației Viva! în care a vorbit despre nunta care a avut loc în plină pandemie, potrivit click.ro.

Alexandra Stan a renunțat la burlăcie și s-a căsătorit în secret, în orașul natal, Constanța. La eveniment nu au participat multe persoane, ținând cont de condițiile actuale generate de pandemie, însă ceremonia a fost una pe care artista nu o va uita vreodată. Totul s-a desfășurat conform planurilor, iar Alexandra este, în sfârșit, fericită, potrivit propriilor declarații. „Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită”, a declarat artista, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alexandra-stan-s-casatorit-secret-dupa-cateva-saptamani-de-relatie-fost-totul-ceva

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava