Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandra Stan este cunoscută pentru aparițiile sale mai puțin ortodoxe în mediul vitual, artista neefind o fire pudică de fel. Totuși, cei care o urmăresc au decis să o pună la zid pentru ultimul filmuleț apărut pe internet în care aceasta a fost protagonistă, în care Alexandra apare complet dezbrăcată, dansând.

La scurt timp, video-ul a ajuns pe site-urile de filme pentru adulți, iar cirticile la adresa cântăreței s-au sporit. Totuși, Alexandra a ținut să menționeze că filmulețul era dedicat în exclusivitate iubitului ei, explicând că imaginile au ajuns din greșeală pe internet, potrivit click.ro.

„Un mic mesaj pentru pentru cei care au văzut ultimele știri cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu! Subiect închis”, a spus Alexandra Stan, după ce imaginile cu ea, goală, au stârnit controverse în mediul virtual, aceasta primind sute de mesaje în urma incidentului, unele dintre ele având un conținut explicit, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/foto-alexandra-stan-s-filmat-goala-pusca-dansand-fanii-au-criticat-o-vedeta-s

Alexandra Stan s-a filmat goală pușcă, dansând! Fanii au criticat-o, vedeta s-a apărat: «Am ales să fiu liberă», 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava