Alexandra Stan şi-a arătat latura cameleonică în nenumărate rânduri, prin videoclipurile ei, prin apariţiile la evenimente şi prin şedinţele foto.
Cu toate că aproape a atins toate stilurile şi tendinţele, niciodată nu a fost în ipostaza de “fată rea”, plină de tatuaje şi piercing-uri. Deschisă provocărilor, la cererea revistei online Touch Magazine, Alexandra Stan a acceptat să intre în rolul de “punk girl” pentru o zi, lăsându-se pe mâna specialiştilor.
“În viaţă reala nu mi-aş face atâtea tatuaje şi nu mi-aş pune multe pierce-uri. Dar pentru o zi, chiar mi-a plăcut să fiu altfel, cum n-am mai fost până acum. Tatuajele sunt frumoase, sunt ca un accesoriu, numai că trebuie să-ţi placă tare mult acel accesoriu şi să nu te plictiseşti niciodată de el. Iar mie îmi plac schimbările, să mă reinventez mereu”, spune Alexandra Stan despre transformarea din şedinţa foto pentru Touch Magazine.
Touch Magazine este o revista online, deschisă oficial pe 1 aprilie, care va realiza şedinţe foto inedite cu vedete, punându-le în posturi în care n-au mai fost până acum, şi va conţine multe tutoriale despre lifestyle, întreg conţinutul fiind distribuit doar pe Facebook şi Instagram.

Foto credit: Bogdan Petrice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava