Concert pascal
MOPAN Suceava

Prezenta in topurile internationale inca de la inceputul carierei din 2009, Alexandra Stan a fost invitata ca speaker la evenimentul Creativity Days din Polonia.

Conferinta dedicata exportului de muzica se afla la cea de-a treia editie, iar de data aceasta, in centrul atentiei au fost pietele muzicale din Romania si Canada.

Printre subiectele discutate in cadrul conferintei, la care au participat intre 350-450 specialisti din muzica, s-au numarat: cum sa creezi un brand international, cum sa te adaptezi la noile tehnologii, compozitie si drepturi de autor, distribuirea muzicii pe diferite platforme etc.

Alexandra Stan a vorbit despre traseul ei muzical, despre evolutie, despre cum e sa fii artist international inca de la inceputul carierei, dupa cum spune: “Mi-a facut placere sa impartasesc cu un public avizat experientele avute de-a lungul celor aproape 10 ani de cariera, timp in care am trecut prin numeroase situatii, am invatat, am creat, am colaborat cu alti artisti si m-am maturizat. Iar cel mai important pentru mine este faptul ca mi-am facut un fanbase care este alaturi de mine tot timpul”.

Dupa intoarcerea din Polonia, Alexandra Stan continua promovarea albumului “Mami” in Romania, Ucraina si Dubai.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava