Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandrion Group face donaţii în valoare de 50.000 USD pentru sprijinirea victimele cutremurelor masive care au avut loc în Turcia și Siria, în luna februarie. Donaţiile constau în bani și bunuri, precum corturi mari și pături, pentru a ajuta victimele care au rămas fără adăpost. Cutremurele au lăsat în urma lor pagube îngrozitoare, dificil de cuantificat în acest moment.

“Am fost șocat de amploarea acestei catastrofe, care afectează și țara mea natală – deja devastată de atâția ani de război – şi de suferința, atât a poporului sirian, cât și a celui turc. Unii dintre aceşti oameni și-au pierdut viața, alţii au pierdut membri ai familiei sau şi-au pierdut prietenii şi locuinţele,” a spus Dr. Nawaf Salameh, președintele fondator al Grupului Alexandrion.

De-a lungul anilor, în fața unor astfel de tragedii, Alexandrion Group, prin intermediul Fundației Alexandrion și al altor companii din cadrul Grupului, precum Nawaf Salameh Family Office, a reacţionat imediat pentru a sprijini victimele. Contribuția noastră la eforturile de ajutorare a celor afectaţi de cutremure, a fost dublată de eforturile partenerilor și prietenilor noștri, cărora le suntem recunoscători. În ciuda efectelor acestei calamităţi, putem vedea că, dincolo de pierderi, credința profundă și empania, extinse la nivel internaţional, sunt uimitoare. Curajul oamenilor din întreaga lume care au reacţionat primii şi au mers în zonele afectate pentru a fi prezenți chiar la epicentru, este depășit doar de cel al localnicilor, care continuă să-i ajute pe cei afectați, fizic și spiritual, în circumstanțe atât de dificile.

În Siria, am luat legătura și continuăm să ne consultăm cu oficiali și diplomați din domeniul sănătății și securității din Guvernul României, care au lucrat cu perseverenţă pentru a obține ajutor acolo unde este necesar.

În ceea ce privește Turcia, Dr. Salameh a transmis: “colaborăm cu organizații locale și prieteni care cunosc și fac parte într-adevăr din comunitățile afectate. Printre acestea se numără Fundația Turcă Maarif prin filiala sa din România și Biserica Ortodoxă Mersin. De asemenea, dorim să mulțumim rețelei Seyyit Hașim Hașimi Ehl-i Beyt pentru informațiile transmise cu privire la situația din zonele afectate. Ne rugăm ca Dumnezeu să aline suferinţa și să de putere victimelor şi tuturor celor din Siria și Turcia”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava