Concert pascal
MOPAN Suceava

Are 82 de ani, a suferit de Covid-19, s-a operat recent pe inimă, s-a necăjit din cauza unor decizii administrative ale primarului Nicușor Dan, dar tot nu se lasă. Alexandru Arșinel își conduce singur mașina de acasă până la Teatrul Constantin Tănase și înapoi, pentru că nimic nu-l poate ține departe de scenă, notează click.ro.

Actorul a fost surprins zilele trecute, de fotoreporterii Click!, în fața Teatrului Constantin Tănase, făcând câteva manevre complicate pentru a ieși din parcare și pentru a pleca spre casă, la volanul automobilului propriu.

La plecarea de la teatru, Arșinel a fost ajutat să urce în mașină de câțiva angajați, care au avut grijă să rabateze oglinzile mașinii și au apelat la îngăduința celorlalți șoferi din trafic, pentru a-l ajuta pe fostul director să iasă din parcare, potrivit sursei citate.

Click! a luat legătura cu Alexandru Arșinel pentru a comenta fotografiile apărute, dar și zvonul că a lipsit de la teatru. Mâhnit, marele actor a mărturisit că nu a dorit să lipsească de pe scenă, însă i s-a făcut rău, după ce a repetat toată după masa zilei de 13 februarie pentru piesa în care urma să joace.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alexandru-arsinel-carat-pe-brate-colegii-teatru-411094.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava