Concert pascal
MOPAN Suceava

Alice Arșinel este director în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și nora celebrului actor Alexandru Arșinel. Chiar dacă se presupune că are un job foarte bine plătit, se pare că femeia nu a stat mereu pe roze cu banii. Dimpotrivă! Ea este plină de datorii, bani pe care i-a împrumutat de la rude. Mai exact, de la socrul său, dar și de la cumnat, potrivit click.ro.A avut nevoie de bani și, norocul ei, a avut și de la cine să împrumute. Alexandru Arșinel a sărit în ajutorul norei sale și în 2008 i-a împrumutat acesteia suma de 100.000 de euro. Totul a fost făcut cât se poate de transparent și legal.

Director de ani buni în Ministerul Afacerilor Externe, Alice Arșinel, nora marelui actor Alexandru Arșinel, i-a cerut acestuia o sumă foarte mare de bani. Totul însă a fost notat în acte, așa cum prevede legea. Potrivit ultimei declarații de avere depuse de Alice Arșinel, care este căsătorită cu fiul cel mare al lui Alexandru Arșinel, Bogdan, aceasta a primit un împrumut de la socrul său, în valoare de 100.000 de euro, bani pe care va trebui să îi înapoieze până în anul 2023, confoem sursei citate.

Alexandru Arșinel a confirmat faptul că i-a împrumutat norei sale această sumă de bani, însă nu s-a interesat niciun moment de destinația banilor.

De asemenea, Alice Arșinel mai are câteva sume de înapoiat. Aceasta trebuie să returneze, tot în 2023, 230.000 de euro cumnatului ei, Cristian Arșinel, iar la o bancă mai are, scadent în anul 2028, un credit în valoare de 130.000 de euro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alexandru-arsinel-le-am-dat-100000-de-euro-fara-409749.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava