MOPAN Suceava

Moartea lui Ion Caramitru l-a dărâmat pe Alexandru Arșinel. Acesta, la rândul lui, a avut mari probleme de sănătate în ultima vreme, fiind internat de mai multe ori în spital, notează click.ro. Actorul, în vârstă de 82 de ani, a transmis un mesaj cutremurător, după ce colegul său de scenă Ion Caramitru s-a stins din viață!

„Mă leagă multe amintiri de Ion Caramitru, încă din facultate, dacă spun din facultate, spun de acum 50 de ani. După Revoluție au fost mai multe. El s-a numărat printre artiștii care au participat efectiv la Revoluție, cu condiții extrem de periculoase.”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Actualitate.net.

Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, două dintre valorile naționale, s-au stins din viață pe 5 septembrie, din cauze medicale, după ce, în ultimul timp, s-au luptat cu boala pe patul de spital. Ivan Patzaichin a fost înmormântat cu onoruri militare. Funeraliile au avut loc marți, 7 septembrie, în Cimitirul Bellu din Capitală. Ion Caramitru, celebrul actor și manager al Teatrului Național București, va fi înmormântat tot în Cimitirul Bellu, vineri, 10 septembrie 2021.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alexandru-arsinel-mesaj-sumbru-dupa-moartea-lui-ion-caramitru-imi-astept-si-eu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava