Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe Alexandru Arșinel pare că nu îl poate doborî nimic! La începutul acestei luni actorul a fost supus unei operații pe cord deschis. Iată că la trei săptămâni de la operație, Arșinel a și avut primul spectacol, potrivit click.ro.

Alexandru Arșinel a declarat că le este recunoscător medicilor care l-au vindecat. După operația la inimă, artistul a luat parte Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Capitală în memoria artiștilor care nu mai sunt printre noi de aceste sărbători.

«Am venit acasă în ideea de a avea o nouă întâlnire cu prietenii noștri spectatori. În ideea de a face un nou număr de magie care stă în putința şi caracterul acestui gen care îi face pe oameni să zâmbească chiar şi atunci când le vine să plângă. E un teatru adevărat e un adevărat recuperator, un adevărat medicament pe care noi îl folosim aproape zi de zi pentru spectatori», a declatat actorul Alexandru Arșinel, la Antena3, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alexandru-arsinel-primul-spectacol-dupa-operatia-406730.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava