• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a declarat astăzi, la ieșirea de la urne că și-a exprimat votul pentru „propășirea și salvarea României de la declin”. Alexandru Băișanu s-a prezentat la vot împreună cu mai mulți colegi de partid, declarând că votul său a fost dat pentru interesele cetățenilor. „Am votat pentru o Românie unită în sensul de a reuși să adunăm toate energiile politice, toate energiile acestui neam și toate valorile neamului într-un singur sens, într-un singur scop și anume propășirea României, salvarea României de la declin și salvarea României de a deveni colonie. Pe de altă parte cred că orice politician trebuie să aibă drept cap de afiș al tuturor activităților cetățeanul, interesele cetățeanului și șansa ca acesta să ducă un trai mai bun, șansa să aibă un salariu mai bun, o pensie mai bună, să fie respectat, să fie tăiate acele disfuncționalități birocratice, să avem o administrație locală și națională la vedere, deschisă față de cetățeni”, a spus Băișanu.

El consideră că votul de astăzi este extrem de important pentru următorii ani, adăugând că politicienii care vor ajunge la guvernare trebuie să realizeze ceea ce au garantat că vor face pe perioada campaniei electorale. „Votul de astăzi este foarte important pentru următorii ani, și dacă cei care vor ajunge la guvernare nu vor face ceea ce au garantat că vor face prin proiectele și soluțiile prezentate în această campanie, sunt convins că România, peste patru ani, va oferi votul unui partid extremist, care ar face enorm de mult rău țării. Și le transmit tuturor politicienilor, inclusiv mie: fiți serioși, apucați-vă de treabă că nu e de glumă!”, a mai precizat Alexandru Băișanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava