Concert pascal
MOPAN Suceava

ALDE Suceava a depus astăzi candidaturile pentru alegerile parlamentare de la finalul acestui an. Candidații ALDE pentru Senat și Camera Deputaților s-au prezentat la Biroul Electoral Județean Suceava împreună cu președintele organizației județene, deputatul Alexandru Băișanu, care la alegerile din data de 11 decembrie va candida pentru un nou mandat.

Lista ALDE Suceava pentru Camera Deputaților este deschisă de Alexandru Băișanu, acestea fiind urmat de primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, directorul economic al Spitalului Județean Suceava, Constantin Boliacu, fostul viceprimar din Fălticeni, Gheorghe Aldea, Dan Saviţchi, Petru Carcalete, Constantin Proboteanu, Ovidiu Milici, primarul comunei Capu Câmpului, Marcela Bârsan, Ioan Grădinaru, Ion Titianu Asaftei şi Dragoş Grosariu.

Pe primul loc pe lista pentru Senat este fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, Ilie Niță, iar pe următoarele locuri se află Vasile Lucian Bordeuț, şi fostul primar al comunei Ciocănești, Gheorghe Tomoiagă, Niculai Valentin Vâlcu și profesorul Loredana Cuzenco. Ținta ALDE Suceava la alegerile parlamentare de anul acesta este obținerea unui mandat de senator și a două de deputat.

Președintele ALDE Suceava, Alexandru Băișanu, a declarat ieri că în Parlamentul României este nevoie de un partid care să ofere echilibrul vieții politice românești. „ALDE, partidul domnului Tăriceanu, și partidul din care facem și noi parte la nivel județean, este în opinia mea acel gen de partid care va putea oferi echilibru politic. Personal vreau să precizez că ALDE se află în totală opoziție cu actualul PNL, și îi rugăm pe adevărații liberali să nu voteze pedeliști, ci să voteze liberalismul în adevăratul său text, așa cum a fost lăsat de Brătieni”, a spus Alexandru Băișanu. El a subliniat că ALDE Suceava are liste „extraordinar de bune” pentru Camera Deputaților și Senat, formate din oameni competenți, fiecare specialiști pe meseriile pe care le practică. Alexandru Băișanu a spus că ALDE Suceava are o echipă de candidați din toate zonele județului. Băișanu le-a urât succes tuturor candidaților ALDE, exprimându-și speranța că în județul Suceava va fi o campanie curată, civilizată și cinstită. „Sper să nu fim furați la vot pentru, că știți cum e: muncim muncim, dar când e vorba ca niște șmecheri să-ți ia două – trei procente din pix lucrurile trebuiesc schimbate clar”, a declarat Alexandru Băișanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava