Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu se află pe primul loc şi pe lista acestui partid pentru Consiliul Judeţean. Alexandru Băişanu mai candidează şi pentru Primăria Suceava şi se află pe primul loc şi pe lista ALDE pentru Consiliul Local Suceava. ALDE Suceava a depus astăzi, în mod oficial, lista completă de canidaţi pentru Consiliul Judeţean, Alexandru Băişanu fiind urmat pe listă, până la locul 10, de actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Ilie Niţă, acesta fiind urmat de Ion Blanari, Radu Hojbotă, Ioan Grădinariu, Dragoş Grosariu, Gheorghe Aldea, Ioan Gelu Tomescu, Constantin Boliacu.
Alexandru Băişanu a ţinut să precizeze că această formaţiune politică va fi cea care va decide viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, el precizând că ALDE va fi a treia forţă politică din judeţ. „Avem un target foarte bine stabilit, de a fi al treilea partid în judeţul Suceava, care de obicei este partidul care va hotărî ca principiu viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, viitorii vicepreşedinţi şi evident viitoarele proiecte ale unei noi majorităţi formate. Sper ca ALDE să scoată un număr suficient de consilieri judeţeni care să poată influenţa bunul mers şi buna dezvoltare a acestui judeţ. Şi este foarte important pentru noi să avem în această echipă oameni serioşi, oameni cu experienţă, din diferite domenii de activitate”, a precizat Alexandru Băişanu. El a adăugat că după ce ALDE va fi al treilea partid din judeţ ca număr de voturi obţinute la alegerile locale, acest partid va deveni „stâlpul viitorului Consiliu Judeţean”.
Liderul ALDE Suceava lista pentru Consiliu Judeţean conţine oameni serioşi, care ştiu ce înseamnă responsabilitatea faţă de cetăţean. „Am fost martor în ultimii opt ani la două tipuri de guvernare, una PDL şi una PSD. Nu am să judec pe nimeni sub nici o formă. Au făcut fiecare dintre ei ce au ştiut mai bine. E important ca în etapa următoare să găsim un melanj între cinste, respect şi acel soi de patriotism local de care are nevoie orice cetăţean care îşi doreşte să conducă destinele acestui judeţ”, a spus Băişanu.

Alexandru Băişanu este pe primul loc şi pe lista ALDE pentru Consiliul Judeţean Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava