• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cu un procent de 5,7% obținut la alegerile parlamentare de duminica trecută, ALDE Suceava are toate șansele să obțină două mandate de parlamentar, unul de deputat, prin Alexandru Băișanu, și unul de senator, prin Ilie Niță.

După o primă distribuire a mandatelor în funcție de procentele obținute, PSD Suceava obține cel mai mare număr de mandate de parlamentar. Social democrații obțin din prima două mandate de senator, prin Ioan Stan și Virginel Iordache, precum și patru mandate de deputat, prin Eugen Bejinariu, Maricela Cobuz, Cătălin Nechifor și Alexandru Rădulescu. PNL Suceava obține un mandat de senator, câștigat de Daniel Cadariu, și două de deputat, funcții care vor fi ocupate de Ioan Balan și Angelica Fădor.

După prima repartizare a mandatelor urmează redistribuirea voturilor rămase neutilizate. O simulare realizată de partidele politice arată că pe lângă PSD și PNL doar ALDE Suceava ar urma să mai aibă reprezentanți în Parlament în următorul mandat. Astfel, îl va avea în mod sigur un mandat de deputat, care va fi obținut de liderul județean Alexandru Băișanu. Cele mai mari șanse pentru câștigarea celui de-al patrulea mandat de senator din județul Suceava îl are fostul vicepreședinte al CJ Suceava, Ilie Niță.

În ceea ce privește cel de-al zecelea mandat de deputat de Suceava, din simularea făcută de partidele politice, cele mai mari șanse să îl obțină le are omul de afaceri din Rădăuți, Dumitru Mihalescul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava