• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a dezvăluit, într-o emisiune de la Antena 3, că pentru ultimele două luni din acest an nu sunt prevăzuți bani pentru plata pensiilor și salariilor. Mai mult, Alexandru Băișanu, vicepreședinte la nivel național al ALDE, a atras atenția că în buget există o gaură de circa opt miliarde de lei. Băișanu a spus că în mod sigur Guvernul se va împrumuta pentru a reuși să asigure plata pensiilor și salariilor pentru tot anul. Făcând referire la rectificarea bugetului care urmează să fie aprobată de Guvern, liderul ALDE Suceava a precizat că dacă aceasta nu va fi făcută în mod corespunzător, există posibilitatea ca ALDE să nu-și mai asume guvernarea. Alexandru Băișanu a precizat că din punctul său de vedere problema nu este că ALDE iese de la guvernare, considerând că un Guvern PSD va fi sprijinit de atât de PNL, cât și de USR. „USR a anunțat că nu vrea la guvernare, iar ceilalți, prin vocea președintelui Klaus Iohannis, au anunțat că vor forma o nouă majoritate după alegerile parlamentare de anul viitor. Deci problema nu e că pleacă ALDE de la guvernare, ci că situația gravă de acum va continua și va afecta toți românii”, a declarat președintele ALDE Suceava.

Alexandru Băișanu: Pentru ultimele două luni din acest an nu sunt prevăzuți bani pentru salarii și pensii, 9.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava