• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul ALDE Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, a anunțat că în cursul zilei de miercuri, parlamentarii acestei formațiuni politice au votat proiectul pentru revenirea la sistemul de alegere a primarilor din două tururi de scrutin. Alexandru Băișanu a declarat în cadrul unei conferințe de presă că revenirea la acest sistem de alegere a primarilor ar fi un lucru binevenit într-o democrație reală.

„Așa cum este legislația acum, pervertită de ceva vreme, poți ieși primar și cu 5, 13 sau 18% din marea majoritate a populației unei localități. Un exemplu este cel din municipiul Suceava. Trebuie spus că din 10 suceveni, Ion Lungu a fost ales doar de 1,8 dintre aceștia, iar diferența de 8,2 nu l-au votat. Prin actualul sistem nu mai e democrație și nu se mai asigură acea reprezentativitate a unui ales local. Și din acest motiv este nevoie de revenirea la sistemul cu două tururi de scrutin”, a spus liderul ALDE Suceava. Alexandru Băișanu a mai precizat că prezenta lege în baza căreia primarii sunt aleși dintr-un singur tur de scrutin este sprijinită de PSD și PNL, partide care au interesul să-și conserve numărul de primari din prezent.

„Sper să se revină la normal. Și la Consiliul Județean s-a renunțat la sistemul de alegere a președintelui prin vot direct, revenindu-se la alegerea acestuia prin votul consilierilor județeni. Consider că revenirea la votul primarilor din două tururi reprezintă un lucru beneficic, un act prin care revenim la democrația normală”, a încheiat Alexandru Băișanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava