MOPAN Suceava

Deputatul ALDE de Suceava, Alexandru Băișanu, va prezenta oportunitățile de afaceri din județ în cadrul unei întâlniri pe care o va avea cu ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în România, Ahmad Ali Hamed Al Mu’alla. Întâlnirea urmează să aibă loc la Parlamentul României, la invitația deputatului Alexandru Băișanu, care este președinte al grupului parlamentar de prietenie cu Emiratele Arabe Unite. În invitația trimisă ambasadorului, Alexandru Băișanu precizează că în cadrul discuțiilor vor fi stabilite obiectivele unei viitoare colaborări între cele două țări, pe linie parlamentară.

Deputatul ALDE a explicat că partea română va depune toate eforturile pentru ca parteneriatul, atât pe linie politică, cât și economic, să devină din ce în ce mai promițătoare și să atingă noi performanțe. El a subliniat faptul că în cadrul discuțiilor îi va prezenta ambasadorului Emiratelor Arabe Unite în România oferta de investiții din județul Suceava, pentru dezvoltarea unor parteneriate între reprezentanții mediului de afaceri din cele două țări.

„Ne manifestăm interesul profund de a conlucra pentru nobila misiune de aprofundare a valorilor comune ale patriilor noastre. Dorim să subliniem disponibilitatea grupului parlamentar român pentru continuarea în aceeași notă a relațiilor istorice excelente dintre țările noastre”, i-a transmis Alexandru Băișanu ambasadorului EAU în invitația de a participa la întâlnirea de la Palatul Parlamentului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava