MOPAN Suceava

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a făcut un apel pentru reunificarea dreptei politicii din judeţul Suceava în cadrul PNL. Băişanu, care a fost ales deputat în colegiul nr. 1 Suceava, spune că în PNL ar putea fi reprimiţi liberalii care au plecat în alte partide, însă doar în situaţia în care aceştia nu s-au manifestat ca „un vechil pe propria moşie”. „În momentul de faţă dreapta din România este divizată. Consider că este momentul ca cel puţin la Suceava, dreapta să se reunifice. Nu ne putem permite să lăsăm dreapta dezbinată doar pentru că nişte indivizi au reuşit să manipuleze la un moment dat nişte oameni. Aceşti oameni, care nu au avut funcţii, au fost din ce în ce mai conştienţi  de-a lungul guvernării de pseudo-dreapta pe care o clamau cei de la PDL că au greşit şi s-au întors rând pe rând în PNL. Susţin la nivelul judeţului Suceava reunificarea dreptei în cadrul PNL, dar repet, fără a primi vreun om care clamează dreapta, dar s-a manifestat ca un vechil pe propria moşie”, a declarat Alexandru Băişanu.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Suceava a ţinut să le mulţumească alegătorilor suceveni care i-au acordat votul la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Băişanu a ţinut să sublinieze că voturile pe care le-a primit de la suceveni au făcut ca el să câştige cu un scor de peste 61% alegerile din colegiul nr. 1 Suceava pentru Camera Deputaţilor. „Acest scor mă obligă şi mă responsabilizează. E un scor care mă obligă să mă manifest aşa cum îşi doresc sucevenii. Şi vă garantez că nu vă voi face sub nici o formă de râs”, le-a transmis Alexandru Băişanu sucevenilor.

În acelaşi timp, liderul PNL Suceava a adăugat că îi este „oarecum ruşine” că face parte din acest „soi de Parlament”. Alexandru Băişanu a spus că actuala lege electorală, pe care o consideră „strâmbă” a făcut ca „băieţii portocalii din PDL” care nu au câştigat alegerile să ajungă totuşi în Parlament. Băişanu a precizat că USL a propus modificarea legii electorale prin introducerea votului uninominal pur, însă PDL s-a opus acestui proiect. „Schimbarea legii ar fi făcut posibil ca astăzi să nu mai avem anomalii de genul Ştefan Alexandru Băişanu câştigă colegiul cu peste 61% din voturi, iar apoi postul de deputat este dublat, cu încă unul. Şi de cine credeţi? De doamna care a pierdut alegerile. Aşa că, vă propun stimaţi români să candidaţi cu toţii peste patru ani pentru că vom fi cu toţii parlamentari. Cu siguranţă că această lege ne oferă posibilitatea să fim toţi în Parlament”, a mai declarat preşedintele PNL Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava