• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, a participat în perioada 11-12 martie 2019, la Paris, la Summit-ul „Going Digital”, eveniment al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) pentru a marca închiderea proiectului „Going Digital”, desfășurat pe o perioadă de doi ani.

„Prezența mea la acest Summit este subsumată efortului Guvernului României de a se alinia standardelor OCDE și în domeniul digital, astfel încât România să devină membru cu drepturi depline al acestei organizații în cel mai scurt timp posibil, beneficiind ulterior de toate avantajele pe care le conferă apartenența la acest prestigios forum. Progresul în inovare și în dezvoltarea de tehnologii extinde frontierele digitalizării și generează necesitatea conturării unei foi de parcurs armonizată la nivel internațional, care să răspundă provocărilor lumii digitale cu care se confruntă economiile și societățile în prezent, iar România trebuie să fie parte activă la acest proces atât de dinamic”, a declarat ministrul Alexandru Petrescu.

Summit-ul internațional de nivel înalt a reunit miniștri și alți demnitari din domeniul digital, experți și responsabili cu dezvoltarea politicilor economiei digitale, reprezentanți ai organismelor europene și internaționale (G20, G7, APEC, ASEAN), cu scopul de a împărtăși modele de bune practici în sfera digitală care să contribuie la continuarea desfășurării activității OCDE in acest domeniu.

Background:
Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică are ca obiectiv de activitate identificarea, diseminarea şi evaluarea aplicării politicilor publice optime pentru asigurarea creșterii economice, prosperității şi dezvoltării sustenabile în rândul statelor membre, precum şi la nivel global.
În ianuarie 2017, OCDE a lansat proiectul „Going Digital – Making the Transformation Work for Growth and Well-being”, pentru a sprijini factorii de decizie să înțeleagă mai bine fenomenul transformării digitale și să creeze un cadru legislativ care să permită economiilor și societăților să prospere într-o lume  din ce în ce mai digitalizată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava