MOPAN Suceava

Sportivul Alexandru Prâsneac, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, a reușit să se claseze pe locul al doilea în cursa de 5 kilometri rezervată copiilor, la Crosul „15 Noiembrie”, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în municipiul Brașov.
„Mă bucur pentru acest rezultat, în condițiile în care Alexandru a fost puternic lovit de o viroză respiratorie și nu s-a putut antrena normal în ultima perioadă. De aceea, sunt încrezător în perspectiva întrecerilor viitoare. Doresc să le mulțumesc pentru susținere sponsorului Black Hill Vatra Dornei, dar și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Numărul 4 din localitate”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac, care este tatăl sportivului.
Crosul „15 Noiembrie” este cea mai importantă competiție sportivă a Brașovului, desfășurată în semn de omagiu pentru revolta anticomunistă din 15 noiembrie 1987 a muncitorilor de la Uzina de Autocamioane Brașov.
Crosul „15 Noiembrie” este un concurs de alergare pentru atleți de performanță și atleți amatori de toate vârstele, întins pe o distanță de 5 kilometri, pe străzile din municipiul Brașov, urmând același traseu pe care l-au parcurs manifestanții la 15 noiembrie 1987.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava