MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, a declarat că bilanțul unei luni de guvernare liberală demonstrează, fără dubii, neputința și reaua credința a acestora. Alexandru Rădulescu a spus că după o lună de guvernare PNL un euro valorează aproape 5 lei, indicele ROBOR crește, fapt ce duce la creșterea prețurilor și a cuantumului ratelor românilor. De asemenea, Rădulescu a spus că nivelul de îndatorare al României a crescut cu aproape două miliarde de euro, cu o dobândă foarte mare. „Mai mult deficitul bugetar a ajuns la 4,4% ceea ce poate atrage un infringement din partea Uniunii Europene, doar dacă nu se aplică standarde diferite pentru guvernarea PSD și guvernarea PNL, în schimbul unor servicii pe care cei din urmă s-au obligat a le face”, a precizat deputatul PSD de Suceava.
Mai mult, Alexandru Rădulescu a arătat că rectificarea bugetară anunțată de guvernul Orban contrazice mult afirmațiile făcute de liberali în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. „Iar în ceea ce privește județul Suceava, pot spune că această rectificare marchează simbolic revărsarea cornului abundenței peste județ, așa cum promiteau liberalii suceveni. Astfel, pentru Suceava, rectificarea a fost negativă, cu minus 195.000 lei, la capitolul Drepturile Copiilor cu cerințe educaționale speciale, care frecventează învățământul special. Nu este o sumă mare dar cu atât mai mult reprezintă un gest care subliniază atitudinea guvernării liberale față de categoriile sociale defavorizate. Justificări vor fi găsite cu siguranță. Cred că singura explicație viabilă ar fi că guvernul PSD a alocat foarte mulți bani pentru aceste capitole, bani pe care guvernarea PNL nu-i poate nici măcar cheltui până la sfârșitul anului”, a încheiat Alexandru Rădulescu.

Alexandru Rădulescu: Bilanțul unei luni de guvernare liberală demonstrează neputința acestora, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava