• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, a salutat anunţul făcut de ministrul agriculturii, Petre Daea cu privire la alocarea de la stat a unei sume de un miliard de euro prin noua Lege a muntelui, de prevederile act normativ urmând să beneficieze şi fermierii suceveni. Alexandru Rădulescu a precizat că este pentru prima dată când în România se alocă o asemenea sumă printr-un program destinat agriculturii din zona montană. Rădulescu a arătat că potrivit prevederilor din noua Lege a muntelui, familiile tinere de agricultori de munte, care cresc animale în echivalent a 5 unităţi vită mare sunt scutite de impozitul agricol şi de impozitul pe venitul realizat din agricultură timp de 5 ani la înfiinţare şi de 50% din venituri, în următorii ani, pe perioada existenţei titularului. De asemenea, statul îi va sprijini pe tinerii antreprenori: specialiştii agricoli, medicii, profesorii care se stabilesc în zona montană şi se obligă să desfăşoare activitatea pe o perioadă de minimum 5 ani în zona montană, vor primi o primă de instalare. Deputatul PSD de Suceava a adăugat că o altă noutate este şi acest program de încurajare a activităţilor din zona montană pentru care se alocă 1 miliard de euro pe o perioadă de 10 ani de la intrarea în vigoare a legii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava