• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Unul din principalele obiective ale ultimilor ani în voleiul sucevean a fost cel de promovare al generaţiilor tinere. Mulţi tineri jucători care au evoluat la CSM Suceava au făcut pasul spre voleiul „mare”.

Unul din exponenţii noului val în voleiul sucevean este tânărul Alexandru Raţă. Jucător de braţ stâng care joacă pe postul de trăgător „fals”, Alexandru Raţă este component al lotului naţional de cadeţi care a participat în acest an la Campionatul European.

Sportivul, care a evoluat în acest sezon la echipa de cadeţi a CSŞ-LPS Suceava, dar şi la cea de seniori a CSM Suceava, a început deja pregătirile cu colegii săi de vârstă sub comanda antrenorului Tudor Orăşanu. La mijlocul lunii iulie, Alexandru Raţă este convocat la un stagiu de pregătire centralizată la Izvorani cu lotul naţional de cadeţi al României. Selecţionata se va antrena pentru participarea la Campionatele Balcanice care vor avea loc în luna august în Serbia.

Sursă foto:www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava