Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizaţia Judeţeană de Tineret a PDL Suceava are un nou preşedinte, în persoana lui Alexandru Salup. Acesta lucrează în sistemul sanitar privat şi a fost ales în funcţie, la sfîrşitul săptămînii trecute, în cadrul unei şedinţe la care au participat 120 de delegaţi. Alexandru Salup l-a înlocuit pe fostul viceprimar al Sucevei, Lucian Harşovschi. În funcţiile de prim-vicepreşedinţi au fost aleşi Marius Grijincu şi George Oniga. În funcţia de secretar general a fost aleasă Diana Bucătar. Aceasta este consilier la cabinetul parlamentar al deputatei PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu. Din Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene de Tineret a PDL mai fac parte doi secretari generali adjuncţi, 14 vicepreşedinţi şi 14 secretari executivi.

Ne propunem să rămânem cea mai puternică Organizație de Tineret din țară prin proiectele în care suntem implicați și dorim să ne adunăm în jurul necesității de a dezvolta noi oportunități pentru tinerii din județul nostru și din Regiunea de Nord-Est pe care o reprezint în Biroul Permanent Național al TDL. În acest moment, marele nostru proiect rămâne lupta impotriva șomajului în rândul tinerilor”, a declarat Alexandru Salup.

Printre invitaţii la şedinţa de alegeri s-a numărat luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu. El este liderul tinerilor democrat-liberali ieşeni.

Alexandru Salup este noul preşedinte al tinerilor din PDL Suceava, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava