Concert pascal
MOPAN Suceava

Decesul prematur al regretatului antrenor Doru Iftime a lăsat un gol în inimile iubitorilor de sport din Suceava, dar şi în postul de antrenor de box al Clubului Sportiv Municipal. Începând din acest an, noul tehnician al acestei secţii a clubului sucevean este Alexandru Vornicu.

„Încă din debutul acestui an am încercat să găsim o soluţie pentru postul de antrenor de box al CSM Suceava după încetarea din viaţă a colegului nostru Doru Iftime şi oferirea de condiţii optime de antrenament pentru toţi pugiliştii suceveni.

După ce ne-am consultat cu viceprimarul Ovidiu Doroftei şi cu domnul Vasile Florea de la „Floconstruct” am ajuns la un consens şi am rezolvat două probleme spinoase.

Am găsit modalitatea de a-l plăti pe noul antrenor de box Alexandru Vornicu şi le-am oferit pugiliştilor suceveni şansa de a se pregăti într-un loc bun, la etajul I al sălii „Unirea” din Suceava. Este un loc optim de 90 de metri pătraţi, are încălzire şi toate oportunităţile pentru o sală bună de box. Cu acest lucru am rezolvat şi problema sălii improprii care găzduia antrenamentele de box din cadrul Patinoarului Artificial şi am redat acest spaţiu hocheiului. Să fim sinceri şi să ne aducem aminte de faptul că publicul sucevean nu avea „aer” atunci când exista un singur vestiar în timpul meciurilor de hochei şi mai mult, nu avea posibilitatea de a folosi corespunzător toaletele atunci când venea la patinoar. Acum vom pune la dispoziţie aceste lucruri atât publicului, cât şi echipelor oaspete de hochei care se vor putea dezechipa în vestiarul propriu.

Primul semnal bun ne-a venit de la box acolo unde toţi tinerii au revenit la antrenamente sub comanda noului antrenor Alexandru Vornicu, iar la hochei, cei care au venit la Memorialul „Ştefan Tomovici” au avut la dispoziţie propriul vestiar” a declarat directorul CSM Suceava, Vasilică Băiţan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava