MOPAN Suceava

Actorul Alexandru Zudor (47 de ani), presupusul violator în serie arestat luni (1 februarie) ieșea aproape seară de seară în căutarea de noi victime. Bărbatul a urmărit zeci de femei sigure, pe străzile din București. Nu de fiecare dată avea însă curajul să acționeze. Actorul avea un rând de haine, un fel de costum, special cumpărat pentru a-l face să treacă neobservat, potrivit click.ro. Alexandru Zudor a folosit o geacă cu două fețe.

După fiecare atac, își întorcea haina pe partea cealaltă, pentru a nu fi recunoscut atunci când fugea de la locul faptei, scrie gandul.ro. „Aveau așa numitul profil de victimă”, spun anchetatorii, potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost identificat după imaginile suprinse de camerele de supraveghere.Anchetatorii se așteaptă ca pe numele lui să fie în continuare depuse mai multe reclamații. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul ar putea primi până la 15 ani de detenție.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alexandru-zudor-actorul-violator-serie-ataca-doar-femei-mici-de-statura-si-slabe-ce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava