Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, 9 februarie 2022, ora 18:00, Alianța Franceză din Suceava continuă seria activităţilor derulate în cadrul proiectului  “Les après-midi francophones – la Francophonie dans la communauté”, cu al doilea atelier de formare în turism „Développer l’attrait touristique de la Bucovine pour le public francophone”/ „Dezvoltarea atracțiilor turistice ale Bucovinei pentru publicul francofon”.

După o primă întâlnire în cadrul căreia au fost prezentate oportunitățile oferite de piața francofonă pentru dezvoltarea turismului în județul Suceava, Pascal Garnier, administrator al agenției de turism „Țara Autentică” din Putna și animatorul acestui stagiu de formare, invită participanții la o discuție mai aprofundată despre formele de turism practicate de publicul francofon. Cel de-al doilea atelier  va fi astfel centrat pe agroturism, un tip de turism foarte căutat și apreciat de francofoni, care se pretează foarte bine la spațiul cultural românesc și bucovinean.

Invitatul acestei noi întâlniri este Ionuț Loba, proprietar de gospodărie tradițională, care va prezenta experiența lui personală referitoare la dezvoltarea unei bogate oferte de servicii turistice specifice mediului rural și destinate publicului francofon, cu care a intrat în contact încă de la începutul activității sale.

Stagiul de formare „Dezvoltarea atracțiilor turistice ale Bucovinei pentru publicul francofon” este conceput ca un schimb de experiență între persoane care activează deja în turism, dar este deschis și studenților sau altor persoane interesate de acest subiect. Acesta deschide seria activităților de încurajare și valorificare a turismului francofon în Bucovina, direcție pe care Alianța Franceză din Suceava dorește să o dezvolte în perioada următoare prin colaborări cu specialiști din domeniu.

Linkurile de participare la aceste întâlniri online vor fi disponibile pe adresa de facebook a Alianței Franceze din Suceava: https://www.facebook.com/Alliance-Francaise-de-Suceava-100509888805151 și pe site-ul Alianței Franceze din Suceava: https://afsuceava.ro.  Activitățile se adresează tuturor categoriilor de public și sunt gratuite.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava