Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Alianţa Franceză din Suceava, în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și Agenția Universitară a Francofoniei, organizează cea de a cincea ediţie a Școlii de vară francofone în cadrul proiectului „Découvrir le français dès le plus jeune âge”/ ,,Să descoperim limba franceză de la o vârstă fragedă”, pentru elevi cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani.

Școala de vară francofonă de la Suceava se va organiza anul acesta în 2 serii: 1 – 12 iulie și 15 – 26 iulie 2024. Programul zilnic va fi între orele 8.30 – 14.00 și va cuprinde atât ateliere interactive de conversație în limba franceză cât și activități cultural-educative destinate copiilor. Printre activitățile propuse menționăm: ateliere de pictură, dans, muzică, bandă desenată, teatru, informatică, activităţi sportive…

Atelierele de limba franceză vor avea loc în spațiile Școlii Gimnaziale Nr. 1 Suceava precum şi în noul spaţiu al Alianţei Franceze din Suceava din Strada Ştefan cel Mare nr. 50 (vizavi de Muzeul de Istorie), iar activitățile tematice se vor desfășura în locațiile stabilite de comun acord cu partenerii acestui proiect: Primăria Municipiului Suceava, Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava, Asociația Română a Profesorilor de Limba franceză filiala Suceava, Colegiul de artă „Ciprian Porumbescu”, Şcoala de etichetă şi bune maniere (Asociaţia IDEVA), Asociaţia judeţeană Sportul pentru toţi, Școala de Teatru pentru copii și adolescenți DreamBoutique, Logischool, Bucovina Dance Studio.

Cea de-a Va ediție a Școlii de vară francofone va beneficia de prezenţa a două stagiare francofone FLE precum și de o echipă de voluntari entuziaști. Atelierele de conversaţie vor fi susținute de profesori români cu o bogată experiență didactică, care vor ajuta copiii să descopere şi să aprofundeze, într-un mod ludic şi interactiv, elementele necesare unei bune comunicări în limba franceză.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, persoanele interesate pot suna la numerele de telefon 0741256272  (seria 1), 0747643952 (seria 2) şi 0737784074 (ambele serii) sau se pot adresa în scris, pe mail, la adresa aliantafrancezasv@gmail.com.

Vă aşteptăm şi anul acesta la activităţile propuse de Alianţa Franceză din Suceava în cadrul Şcolii de vară francofone!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava