Comenzi MOPAN Suceava

La început de ianuarie, Alianța Franceză din Suceava mulțumește tuturor colaboratorilor săi pentru contribuția adusă la desfășurarea proiectelor și activităților francofone din 2021 și urează întregii comunități sucevene un An nou fericit și prosper.

Alianţa Franceză își va reîncepe programul de activități și cursuri destinate publicului larg în data de 10 ianuarie 2022. Cursurile de franceză organizate în acest an se adresează tuturor categoriilor de public și tuturor vârstelor – copii, adolescenți, adulți – după cum urmează: Le français, c’est facile! – cursuri de limba franceză pentru copii (7-10 ani), vineri 16-17.30, Le français au collège – cursuri de limba franceză pentru adolescenți (11-15 ani), luni 16-18 sau sâmbătă 10-12, Cursuri de limba franceză generală pentru liceeni (16-19 ani), joi 16-18, Cursuri de pregătire pentru examenul DELF/ DALF, luni 18-20 și joi 16-18, Curs de franceză pentru adulți, marți 16.30-18.30, Cursuri individuale, la cerere, pentru copii, adolescenți, adulți.

Alianţa Franceză din Suceava are o echipă de profesori recunoscuți pentru profesionalismul lor, care utilizează manuale și metode actuale și interactive de învățare a limbii franceze, precum Les Loustics (copii), Adomania și Cosmopolite (adolescenți), Totem și Vite et bien (adulți). În funcție de preferințe și de disponibilitatea lor, cursanții adulți pot opta atât pentru cursuri față în față cât și pentru cursuri în regim online.

Cursurile în format fizic se vor desfăşura la Școala Gimnazială nr. 1 din Suceava, cu respectarea regulilor sanitare în vigoare. Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, publicul poate contacta secretariatul Alianţei Franceze la adresa de mail aliantafrancezasv@gmail.com sau la numărul de telefon : 0737784074 (de luni până vineri, între orele 11.00-18.00).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava