MOPAN Suceava

Alianța USR-PLUS și-a înregistrat luni, 17 august, dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Suceava, dar și pentru Consiliul Județean. La eveniment au participat atât liderii județeni ai USR și PLUS, Teodora Munteanu, și respectiv Radu Adrian Rey, cât și o parte a candidaților celor două formațiuni la alegerile din 27 septembrie. Cu această ocazie, candidatul USR-PLUS la președinția Consiliului Județean, Dan Nichiforel, a mulțumit celor peste 8.000 de suceveni care au semnat pe listele de susținători ai Alianței. Și candidata USR-PLUS la Primăria Suceava, Teodora Munteanu, le-a mulțumit celor peste 1.000 de susținători.
Într-un comunicat al Alianței județene scrie: „USR-PLUS a depus, în premieră pentru România, și semnături electronice colectate on-line, printr-o procedură autorizată de Autoritatea Electorală Permanentă, demonstrând, o dată în plus, că digitalizarea, inclusiv a administrației publice, chiar reprezintă o prioritate”. În comunicat se mai arată: „Cu oameni integri și competenți în rândurile sale, noi în politică, Alianța USR-PLUS este pregătită să le ofere sucevenilor – din municipiu, dar și din întreg județul – o alternativă viabilă, după 30 de ani de bâjbâială politică”.

Alianța USR-PLUS și-a înregistrat dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Suceava, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava