Comenzi MOPAN Suceava

Alice Cooper spune că datorită credinţei a scăpat de alcoolism.

Rockerul în vârstă de 70 de ani a fost avertizat de doctori, pe când avea 37 de ani şi a ajuns la spital după ce a început să vomite sânge, că va muri, dacă nu va renunţa la băuturile alcoolice.

El a povestit, potrivit contactmusic.com: „Tot ce era mai rău trăia în mine. Petreceam cu Jim Morrison şi Jimi Hendrix şi încercam să ţin pasul cu Keith Moon; toţi au muri la 27 de ani.”

Muzicianul – care are trei copii împreună cu soţia sa, Sheryl Goddard – a mai spus că ‘întâlnirea cu moartea’ l-a făcut să se întoarcă la biserică. „Eu şi soţia mea suntem creştini. Tatăl meu a fost pastor, bunicul evanghelist. Am crescut în biserică, m-am îndepărtat cât am putut de tare de ea – aproape am murit – apoi m-am întors.”, a povestit Alice Cooper pentru ziarul New York Daily News, conform sursei citate.

Starul este de părere că există compatibilitate între credinţă şi cariera sa. „Nu există nimic în creştinism care să spună că nu pot fi un star rock. Oamenii au o părere foarte deformată în legătură cu creştinismul. Ei cred că totul este foarte strict şi că nu facem nimic greşit şi că ne rugăm toaotă ziua şi că suntem mereu corecţi. Nu are nicio legătură. Totul este despre relaţia personală pe care o are fiecare cu Isus Hristos.”, a adăugat Alice Cooper.

Autorul hit-ului ‘School’s Out’ a mai spus că îşi face timp zilnic pentru a studia Biblia şi că merge la biserică în fiecare duminică. De asemenea, este foarte mândru că niciunul dintre copiii săi nu a avut probleme cu alcoolul sau cu drogurile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava