Alice Cooper crede că starurile rock nu mai au puterea de a şoca în zielele noastre, pentru că lumea a devenit un loc înspăimântător, potrivit contactmusic.com.

Legendarul muzician, care făcea furori în trecut cu show-urile sale care conţineau, pe lângă multă muzică rock, şerpi, ghilotine, scaune electrice şi sânge fals. Acum, starul crede că acele zile în care rockul uimea au apus, pentru că atunci când oamenii deschid televizorul, văd lucruri mult mai înfricoşătoare.

Într-un interviu acordat ziarului Tampa Bay Times, Alice Cooper a spus: “Sincer, cred că trupele rock nu mai pot şoca audienţa. Cu ISIS, cu oameni care împuşcă poliţişti, cu poliţişti care împuşcă negri – acum CNN a devenit mult mai înspăimântător decât Rob Zombie, sau Marilyn Manson, sau Alice Cooper. Era uşor în anii ’70 să şochezi publicul. Uşor. Pentru că eram mult mai umani. Acum, cu Internetul, este de-a dreptul imposibil să mai şochezi… Ceea ce vreau să spun, cineva a omorât 50 de persoane într-un bar gay. Asta mă şochează.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava